Nordlysreke – markedets største og beste reker

Det kalde, krystallklare arktiske vannet i Finnmark gjør at rekene vokser sakte, blir store og får en ypperlig smak. Varangerfjorden er viden kjent for sine reker, og er vårt viktigste fangstområde. Med vår beliggenhet ved Varangerfjorden har vi de beste rekefeltene lett tilgjengelig.

Vårt hovedprodukt i dag er kokte, store skallreker. Vi arbeider også med fangst og lagring av levende reker for å sikre stabil og sikker levering. Dette basert på fangst med trål eller teiner. Etterhvert vil dette gi oss nye produkter som rå og levende reker.

Reker må leveres hurtig til markedet

Med lang erfaring fra levering av levende krabber har vi et særdeles godt utviklet pakke- og forsendelsessystem og kan levere reker til store deler av verden raskt og effektivt.

Finnmark ligget helt nord i Norge, langt fra alle markeder. Å få rekene opp av havet, raskt på land, og raskt ut i markedet er viktig for å opprettholde den unike kvaliteten helt frem til sluttkunden. Vår unike pakkemetode bidrar til kvalitetssikring av rekene under transport. Vårt salg- og distribusjonsselskap, Troika Seafood, bistår oss i markeds- og distribusjonsarbeidet.

For kontakt med Troika Seafood

Vi investerer mye i forskning og utvikling

Innovative kunder krever innovative løsninger fra oss som leverandør.

I samarbeid med vårt søsterselskap Norway King Crab og dyktige, kreative fiskere har vi flere spennende FOU prosjekter. Ett av disse prosjektene er teinefiske etter levende reker. Dette bidrar til optimal regularitet, samtidig som vi kan utvikle nye spennende produkter som rå og levende reker til vårt nasjonale og internasjonale marked. Som en del av vårt FOU arbeid har vi allerede mottatt, lagret og sendt levende reker med godt resultat. Målet er å kommersialisere fangst, lagring og regulær levering av levende, rå og kokte reker til hele verden.

Ønsker du kontakt med oss:

Driftsansvarlig: Gentjan Kryeziu
gk@norwaykingcrab.no
Mob: +47 908 42 080

Eller direkte til vårt salgsselskap Troika Seafood:
Daglig leder: Svein Ruud
sr@troikaseafood.no
Mob: +47 905 93 104

ADRESSE:
Nesseveien 16
N-9935 Bugøynes
Norway

Telefon: +47 948 89 900
E-post: gk@norwaykingcrab.no